Begini Ceritanya...




Olla,I got a bad news...Huh!!Aku baru je bukak Fb then,ada orng hntr mesej...


Tolonglah owang-owang yang ckp dkt  Mrs Selena Comez peramas kawan tu tutup mulut korang.Aku tahu ini mesti budak-budak sekolah aku ni....Kpd budak -budak sekolah yang saya hormati  ,aku rasa korang tak rabun lagi kan?Tak akan lah rabun sampai tak nampak manusia kan...Ok,cuba korang try tgk dkt sekolah ada dua pasang merpati biru ,hijau,pink and whatever colour...Oh!!!Korang dah dapat tangkap seiapa dua merpati tu kan ? Inas dan Farehah?? Yep!! betul sekali!!!Mereka tu asyik bersama-sama seperti isi dengan kuku kucing.   Maknanya mereka rampatlah tu...Ok,tak kan lah aku nak pergi  **************  perasaan yg baru berputik tu kot...Jd aku kawanlah dkt Mrs Selena Comez,sebab dia pun tak ada kawan so kawanlah dgn dia...Ok,soalan yang budak-budak sekolah aku tanya "knp tak rapat dengan Inas"..
 
Ini jawapannya:
Sebab dia dah ada kawan baru yang lebih prefect,pandai dan segalanya...so aku tak nak kacau daun pulak....Cuba sekrang korang tgk dimana ada Inas di situ ada Farehah....kalau korang nampak dimana ada INas disitu ada Nanie tu hanya sekejap waktu rehat dan kelas tambahan.Maknanya,,,Inas dah ada bestfriend baru.....So kpd budak sekolah yg saya hormati  jgnlah salah anggap..biarlah saya kawan dengan Mrs Selena Comez bkn sebab dia popular tapi sbb hati dia yang baik...Mulut dia ringan memintak maaf walaupun kadang-kadang dia tahu apa kesalahnya dia lakukan.Macam tulah kawan yg Nanie suka!!D.an aku tak nak owang mengelar aku pemusnah kebahagian Inas dan Farehah..Walaupun,InAS kata dia dgn Farehah hanya kawan biasa....tapi aku nampak bukan macam biasa tapi luar biasa hahahha...

Dah faham???(anggukkan kapala walaupun tak faham)Ba.......GUS!!!Korang memang budak yg cepat faham!!!Begitulah cerita ya....

3 cute elephant:

Nanie Eeteuk said...

Comment...

fiqa fitty ! (murfiqah) said...

nanie , wh0's mrs. salena g0mez ?!
anyway , likex y0ur bl0ck , s0 much !
pandai k0 wax bl0ck ! nice ..

Nanie Eeteuk said...

ang lah...hehehe,saja beri nama gelaran....Thanks ,jgn lupa follow blog kami tau....Kami dah follow blog ang...

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away