Toturial : how to put a link in blog



Assalammualaikum + annyeong, :)

\Bismillahirrahmanirrahim/.



Tadi ada yang tanya  Nanie macam mana mahu buat link macam Nanie :) yang ABOUT and TUTORIAL nak buat nyer senang aje :) mehh ikut gambar di bawah nie aje kayy ? :)
Tapi sebelum ikut benda ni dulu tau..sebab nanti tak jadi :D




Click New post,then click New page

Kalau keluar benda ini korang kena choosen dulu kalau nak buat macam Navigation (S) just click No Gadget..


Ok..sekarang masuk step yang ke-2...Korang tengok gambar jelah..Nanie malas nak tulis..
Senang kan??Sebelum itu toturial credit to : Kak U..

P/s: Mr Domo tengok tau,toturial ini

3 cute elephant:

mr domo said...

suka yg last sekali.
P/S : mr domo. ahaks,
tengs nanie :3

mr domo said...

okok ! sudah menjadi lah nanie.
trimas banyak2 ! like ! like ! like !
haha. trimas agi sekali. :)

Nanie Eeteuk said...

Sama-sama :D huhuhu

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away