Alahai copycats


Assalammualaikum + annyeong, :)

\Bismillahirrahmanirrahim/. Copycats.Dalam dunia blogger mesti ramai copycats betul tak?Sebenarnya ada satu copycats ni,dah 4 kali dah tiru widget Nanie,Followers Nanie,lagu Nanie dan tagline Nanie
"Toink-toink here"
Tadi saje je jalan-jalan dekat Google lepas tu ternampak satu blog ni..Then,Nanie nak tulis dekat shoutmix dia tiba nampak pula copycats seorang ni,copycats ni memang sama.Dialah yang tiru widget Nanie,Followers Nanie \,lagu Nanie dan tagline Nanie..Ini buktinya


Tengah syok tulis tiba-tiba nampak "Toink-toink sini "..Mahu terkejut jangtung,tengok nama dia,oo dia memang copycats!!Kepada adik atau kakak yang copycats blog Nanie tu,

sudah-sudahlah tu,buatlah sendiri janganlah asyik nak tiru orang je..Orang lain Nanie tak kesah sangat asalkan jangan dia..

8 cute elephant:

Hawa D'luvers said...

Kesiannya Nanie,Tak pe tukar tagline lain pula contohya Teukie here..hehehe..Hawa nak tahu boleh siapa copycats yang tiru blog Nanie tu?

Nanie Eeteuk said...

@Hawa D'luvers : thanks Hawa kesian dekat Nanie..Huahua..Tak pelah..Nanie tetap dengan tagline Toink-toink here..Sowi,Hawa bukan Nnaie tak nak bagi tapi mesti owang tu malu XD

Hawa D'luvers said...

hehe..:D

Nanie Eeteuk said...

haha..Bila nak update blog lagi "Little Mouse"

Hawa D'luvers said...

InsyaAllah,ada masa free Hawa update..Hawa tak active sangat blog ni,FB pun bolehlah..

Nanie Eeteuk said...

ooo.

Ain εïз~ said...

salam..eh,shoutmix sy tuh..
alahai..sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga..
sabar ye..

Nanie Eeteuk said...

wslm..Betul tu,thanks akak..huhu

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away