Super Junior live consert


Assalammualaikum + annyeong, :)




\Bismillahirrahmanirrahim/..Cuba tengok tajuk dekat atas tu...Bertuah betul Nanie sebab dapat jumpa Super Junior..Nak share dekat korang ni...jangan jeles :P

Kesibukan kota menyebabkan bandar raya Kuala Lumpur sesak,mujurlah Nanie menaiki Kapal Terbang  Air Asia..Huh,selepas 2 jam di kapal terbang yang dipenuhi orang akhirnya Nanie sampai di KLIA.Terus check in Hotel dulu sebab consert esok..

Keesokan harinya,tudung hitam bersama baju coco belang hijau dan seluar jeans menjadi pilihan utama Nanie.Sedikit gincu sebgai pembasah bibir dan sedikit make up di tempek dimuka :D.Berdiri megah di hadapan cermin..Selepas bersiap,terus mengambil Taksi untuk ke consert..

Orang sangat ramai di pintu masuk.Semua menjerit "Saranghea Suju".Selepas penat beratur akhirnya masuk jugak,Nanie dapat tempat first sekali..Dup dap jantung sebab first time tengok persembahan Suju depan mata.Suju!Lee teuk!!Hee cheul!Donhea!Siwon!Shing Dong!Yesung!Sung min!Eun Hyuk!Ryeo wook!Kyu Hyun Mi!Begitulah kaedaan dalam stadium apabila lampu dipadam kan dan semua orang memasang 'blue sea'..Mula-mula Suju nyanyi lagi 'Sorry-sorry'..Lee teuk sangat sweet!!

Habis je nyanyi,soal jawab oleh lee teuk dan ahli Suju kepada peminat..Tiba-tiba tangan saya ditarik oleh lee teuk!!Wah!sangat seronok.Lee teuk berkata "Anasayong,Thank you for coming for ours konsert"..Nanie pula berkata "Anasyong,welcome Teukie",sambil tersenyum kambing.Then,soalan seterusnya..
 Leeteuk bertanya " Who is in this group,you like?"tanya lee teuk.
 Nanie sambil tersenyum "Lee teuk!"
 Lee teuk "Oh!so sweet!!Ok next questions,who most handsome in this group.
 Nanie "Maybe Siwon but Lee teuk is always handsome in my heart."
 Lee teuk sambil gelak.

Lepas habis je soal jawab,sesi photogarphs dan lain-lain diadakan..Nanie sudah menyediakan satu buku nota (Cover depan gambar Suju).Nanie suruh semua ahli kumpulan Suju beri ucapan kepada Nanie..lepastu Nanie tangkap gambar dengan lee teuk dan semua Ahli Suju.Lee teuk bagi Album terbaru dekat Nanie.Syok..
Dan tiba-tiba "Nanie bangun pergi sekolah".
Hmm,rupanya Nanie cuma bermimpi..Btw tetap seronok walaupun hanya mimip..Harap dapat jumpa Suju betul-betul..

P/s : Entry ini,Nanie hanya bermimpi bukan real.

2 cute elephant:

Lyricalypse said...

Bestnye lah mimpi Nanie ni :D

Nanie Eeteuk said...

hehehe,memang best gila..walaupun mimpi je ..hahah :D

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away