Toturial : Tukar Form Shoutbox anda


Assalammualaikum + annyeong, :)





\Bismillahirrahmanirrahim/.Nanie nak buat Totu ni..
Apa maksud tajuk tu tak faham?..Maksudnya cuba tengok dekat shoutbox Nanie..Ada tulis Si Manie," "URL Blog" dan "Sweet Talk"..Ok first pergi sini dulu 
 
Shoutmix
Ok korang masuk kan semua fasal korang then dia akan pergi ke tempat setting,and focus ke kotak 'Display"and click "Lables..


Then dia keluar macam ni..
 Nampak tak tempat yang nanie bulatkan warna merah tu??Ok just tukar perkataan yang korang nak..
Lepastu Save setting.Then korang pergi dekat home korang pulak..
Ada kotak codes kan??Copy code tu dan tempik dekat HTML/Javascprit.

Preview dulu takut tak jadi <3

Penat tolong mak buat kuih raya..

2 cute elephant:

Hawa D'luvers said...

Ini pun sudah menjadi <3..Thanks Nanie semua tuto memang simple

Nanie Eeteuk said...

welcome dear <3

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away