Chomel

Hai..Nanie baru balik sekolah..tapi tak pe...nak nak tulis enrty ni...korang nak tempah header tak??Kalau nak tempah header boleh tanpa bayaran...boleh inbox dalam FB Nanie..Korang nak tengok jenis tulisan yang Nanie ada?Jap ea..
Suka mana??Just tulisan butiran ni je...dan send dkt inbox Nanie..

  • Nama
  • URL Blog
  • Nak tulis apa
  • Tulisan apa
  • Warna apa
  • Gambar (just send dkt inbox juga)
Kalau nak tulis huruf je....nombor yang ada di atas...
Cekian ,masih.. :D

2 cute elephant:

salwaismail said...

transparent kan? :) okay, nak tulis :

#UNPRIVATE DIARY
belogsalwa.blogspot.com

style dan warna you boleh refer header dekat blog i yang satu lagi.
http://salwaismail.blogspot.com. i nak macam tu. lebih kurang la.

thanks! ^^

Nanie Eeteuk said...

ok akak..Nnt dah siap saya bgtahu akak ye..Tulisan akak nak yang macam mana?

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away