Freebies : Free Simple Header

Assalammualaikum + annyeong, :)

\Bismillahirrahmanirrahim/ . Heyhoy everybody.  Ini kali pertama Nanie buat Freebies right? Saja je buat header sebab baru download Photoshop CS4. :D.Ini ada sikit Header yang Nanie buat..Kalau nak ambik je...Jangan lupa bagi tahu Nanie dekat comment box yang korang dah ambik Header ya..

Kalau nak tempah header boleh inbox Nanie tanpa bayaran

5 cute elephant:

Nanie Eeteuk said...

kalau nak ambik click je dkt gambar tu,jgn right click tau confirm tak boleh :D

i'am cjey said...

saya amik satu yew

Nanie Eeteuk said...

silakan ..hehe

wasmelowkun said...

amik satu si comel

Nanie Eeteuk said...

silakan hehehe

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away