Tukar Baju Blog

Assalammualaikum + annyeong, :)

\Bismillahirrahmanirrahim/..Happy bila tengok blog Nanie sebab blog Nanie sudah berubah dulu tak berapa kemas sekarang sudah kemas...Tapi kekemasan blog ini bukan hasil tangan Nanie tapi Kak Bk ..jgn salah sangka pula...Kalau suruh Nanie edit blog korang habislah rosak Nanie kerjakan...Blog yang sekarang Nanie guna di memang idaman Nanie tapi Nanie tak reti nak buat ...jadi impian nak jadi kenyataan..

Korang nampak tak tulisan 'SUKA' tu?Sebenarnya semua benda yang ada dalam blog Nanie ,semuanya suka tapi malas nak edit banyak..hehehe...Ok orang nampak tak arrows warna hijau tu??Ada muzik dekat situ,bagi sesiapa yang tak suka Muzik korang boleh tekan pause ya...

Oklah,bye Nanie nak out dah..

P/s : Kepada yang suruh Nanie follow blog dia,Jgn risau nnt Nanie Follower

2 cute elephant:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

thanks dear ^^
blog kakak nanie , kak una tak sempat lagi
maaf sangat tauu ?
kak una dah mula busy sekrang nie ^^

Nanie Eeteuk said...

welcome...ok tak pe..akak

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away