Mega Giveaway by : Yana,Arissa dan Hanani







Assalammualaikum + annyeong, :)

\Bismillahirrahmanirrahim/.
                                             
Hai korang...Nanie ada nak join satu contest yang memang terbaikkk..Oh ya lupa nak bagi tahu Nanie tak jadi balik kampung hari Ahad tapi hari Isnin lepas sahur :D..Mata memang tertumpun dekat doodles je $$$$..hehehe




Ni sponsor dan hadiah !!
    [ keychain sarawak 3 & doodle 1 ]
    [ edit full blog ]
    [ accesories gelang tangan ]
    [ header 5 ]
    [ edit full template blog ]
    [ necklaces garden3 & contact lens / wajib like page ]
    [ header & edit full blog ]
    [ topup RM 20 ]
    [ topup RM15 ]
  • FARAHIN [ edit full blog ]
    [ doodle 2 girl & 2 boy ]
    [ header 2 ]
    [ toup RM18 ]
  [ header + opening notes + GIF photo as request by the winner ]  
  • YANA ELYANA
  •  [ header 1 & promote blog for 24 hours ] 
  • ANIS ATHIA
  •  [ shawl  & t-shirt for boy RM20 setiap satu ]
  • EZRAL GHAZALI
  •  [ typhographic header , typographic profile pictures & typographics quotes upon request ! ] 
  • KOREAN DARSHA [ 1 tops , 1 dress , 1 legging ]  


Mata dah blink-blink dah ni..Huhuhu..Eh,sebelum tu anda ditags
Hawa

3 cute elephant:

YANA PINKY said...

nani , awk post kat page saya yea ?

boleh tak post kat entry di blog saya ?? harap boleh sebab senang untuk dinilai kat situ . dan senarai sponsor sudah ditambah ! *tq ^^

Nanie Eeteuk said...

ok..sudah letak di comment box awak :D

Hawa D'luvers said...

Selamat Hari Raya :D

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away