Selamat Hari Raya


Assalammualaikum + annyeong, :)

\Bismillahirrahmanirrahim/.
                                                                                        




Tinggal berapa hari je lagi kita akan meninggalkan bulan Ramadhan..Huhu..sedih..Sejak kebelakangan ni ramai jugak yang tempah header..Allahamdulilah semua tempahan sudah disiapkan.Esok,Nanie balik kampung..Aigoo..Nanie mesti rindu dekat blog Nanie ni..Mana taknya 
bila makan ingat blog,bila mandi ingat blog,bila tengok TV ingat blog tapi kalau tengah belajar Math,SC,BM and BI jarang Nanie ingat blog sebab tak fasal-fasal kasut tumit tinggi kena muka kan..haha...


Lepas ni,Nanie memang jarang bukak blog dan Facebook..Sebab UPSR dah nak dekat...Sekarang ni pun,cikgu sudah beri bekalan kerja rumah yang lebih daripada mencukupi untuk cuti Raya..BM dan BI tak ada masalah,MT pun tak ada masalah,cuma kena hafal Formula dan buat latihan..SC?Memang susah!Rasa nak terkeluar otak bila jawab soalan SC section B..


Kalau ada orang yang nak tempah header,inbox Nanie pada 20.9.2011 ataupun selepas 16.9.2011.Kalau korang hantar hari bukan berdasarkan hari yang Nanie cakap itu,mintak maaf banyak-banyak memang tak ada orang yang jawab :D.Sesiapa yang follow Nanie,don't worry I will follow you back..


Disekempatan ini..Nanie ingin menyusun 10 jari memohon maaf sekiranya Nanie ada menyakitkan hati korang ataupun terkasar bahasa,harap dimaafkan..Nanie nak mintak maaf sebab blog ni tak tukar-tukar lagi baju ye..Kalau blog kak Lyssa combination hijau + pink...Nanie?Sorry,Nanie tak ada berubahan..Nak cari idea dulu..Baju apa yang sesuai untuk blog..Oh ya lupa nak bagitahu,habis je UPSR Nanie akan buat satu fanpage offical jadi kalau korang nak tanya apa-apa just tanya situ..dan kemungkinan Nanie akan ada Facebook yang ke-2 sebab Friend dah hampir 1000..Tapi tengok dulu ok,biar full betul-betul baru buat FB baru..Nanti Nanie akan malumkan..


Mungkin entry lebih panjang daripada entry sebelum ni,sorry ya..Sebab rasa berat hati nak tinggalkan blog ni...Rasa rindu je tengok Shoutmix,tengok kotak followers sampai mata nak juling bilalah nak naik-naik followers ni,setiap saat akan bukak dashboard untuk tengok comment *berulang kali sampai naik boring..heheh


Saya akan rindukan blog Kak Lyssa,Kak BK,Kak bihya,Adik Meira,Kak Deqla semualah yang Nanie follow <3


Jangan lupa doakan Nanie supaya Nanie boleh jawab soalan dengan tenang sebab Nanie ada satu penyakit,penyakit bila tengok soalan susah, habis perut sakit kena duduk dalam tandas untuk 20 minit..Huh!Doakan Nanie supaya Nanie dapat result yang Terbaikkkk,cemerlang dan dapat 5A..Cemburu tengok kawan-kawan...


AimanFitriAdamZahinAmyzaSalwanaNajihahRifqiAllishaNisaNuqmanHambalHaziqAnitaFifiIman

Jeles ..oo..bilalah nak dapat 5A...Huh!Kena berusaha!Chayok!Gabate!Fitting!

Oklah..Cukuplah entry buat kali terahkir..Huahua...blog..blog..blog...Bye..Assalamualaikum

Berhati-hati ketika memandu dijalan raya..Buat rakan-rakan ku,Kita kena pecah rekod SKTJ,biar seramai 40 orang 5A!!Berusaha...Inas jangan makan banyak sangat tau..Farehah,Jangan makan terlalu banyak ye donghee..Assalamualaikum <3 

2 cute elephant:

Hawa D'luvers said...

Nanie selamat Hari Raya maaf zahir dan batin.Datanglah raya dekat rumah Damansara or pergi Pelis je.hehe

Nanie Eeteuk said...

Selamat Hari Raya jugak...Ooo jauh sangat tu..heheh

Post a Comment

Assalammualaikum + annyeong, :)

Komen di sini ya!!
Satu perkataan pun tak pe...hehehe
Komen banyak2 tau!!

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly away